default logo
Word vandaag nog lid van Touring wegenhulp!

Wegenhulp voor een reis met familie

Meer informatie over Family Relax →

Wil je gebruik maken van bijstand op reis voor het hele gezin, zodat jullie samen ontspannen op reis kunnen? Maak gebruik van een van de verschillende pakketten van Touring, waarmee jullie zorgen voor een goede dekking. Vergelijk de verschillende dekkingen en sluit de juiste bijstand af, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over eventuele kosten in het geval van problemen.

De diensten van Touring op een rij:

Uitgebreide bijstand op reis voor het hele gezin

Maak gebruik van uitgebreide bijstand op reis voor het hele gezin, zodat jullie samen zonder zorgen op reis kunnen. Je kunt met het pakket Family Relax voor €72,90 per jaar net als met de andere pakketten in ieder geval rekenen op een jaarlijkse bijstand. Dit betekent dat je het hele jaar kunt rekenen op de dekking, onafhankelijk van het aantal reizen dat je maakt, of het aantal dagen dat je op reis verblijft. Op die manier heb je zo min mogelijk omkijken naar de bijstand op reis voor het hele gezin.

 

Pechverhelping in Europa

Wil je binnen de bijstand op reis voor het hele gezin ook gebruik maken van pechverhelping in Europa? Houd er rekening mee dat dit binnen Family Relax en Family Full een meerprijs met zich mee zal brengen. Met Comfort dekking kies je voor pechverhelping bij autopech of een lekke band in heel Europa en ook in België zelf. Met de Global dekking maak je gebruik van een vergelijkbare dekking, al geldt deze ook voor ongevallen. Kies de bijstand op reis voor het hele gezin die het best aansluit bij je wensen.

 

Vervangwagen bij bijstand op reis

Zorg er met de bijstand op reis voor het hele gezin bijvoorbeeld voor dat je gebruik kunt maken van een vervangwagen, zodat je direct je route kunt vervolgen en je zo min mogelijk verlies van tijd op zal lopen. Je kunt binnen alle dekkingen gebruik maken van een vervangwagen in Europa. Wil je deze ook in België kunnen gebruiken? Maak dan gebruik van de Global dekking voor €233,10 per jaar. Op die manier ben je altijd zeker van een vervangwagen en zal je niets gebeuren.

 

Franchise binnen bijstand op reis voor het hele gezin

Houd er rekening mee dat er in het geval van Family Relax voor €72,90 per jaar sprake is van een franchise van €150. Dit betekent dat je het eerste deel van de kosten die je maakt zelf dient te betalen. Wil je de verzekeraar liever direct uit laten keren? Kies dan voor Family Full, Comfort of Global, afhankelijk van de overige wensen die je hebt. Op die manier sluit je de beste bijstand op reis voor het hele gezin af, zodat je met een gerust hart op vakantie kunt.

Meer informatie over Family Relax →

Geen franchise betalen? Bekijk de Family Full formule.