default logo
Word vandaag nog lid van Touring wegenhulp!

Wegenhulp voor één persoon

Meer informatie over Traveller Relax →

Zoek je naar bijstand op reis voor 1 persoon, zodat je zelf goed verzekerd op reis kunt gaan? Ga je met vrienden op reis en dien je zelf voor een verzekering te zorgen, of reis je alleen en wil je het risico zo goed mogelijk afdekken? Maak gebruik van Traveller Relax of Traveller Full van Touring, zodat je in het geval van problemen of moeilijkheden kunt rekenen op een uitstekende dekking door de verzekeraar.

De diensten van Touring op een rij:
Traveller Relax
Traveller Full

Uitgebreide bijstand op reis voor 1 persoon

Wil je gebruik maken van uitgebreide bijstand op reis voor 1 persoon? Kies dan bijvoorbeeld voor Traveller Relax van Touring, die je af kunt sluiten vanaf €68,40 per jaar. Je kunt dan profiteren van individuele reisbijstand, overal ter wereld. Je kunt bijvoorbeeld de kosten van repatriëring of een vervroegde terugkeer naar België laten vergoeden, net als de oplossing van onvoorziene omstandigheden. Je kunt dan denken aan diefstal van je bagage, maar ook aan een kapotte bril. Verder bedraagt de dekking van medische kosten maximaal €5.000 en kun je ambulante medische kosten tot €250 kunnen laten vergoeden. Wat dat betreft kun je rekenen op een goede bijstand op reis voor 1 persoon.

Wil je een meer uitgebreide bijstand op reis voor 1 persoon afsluiten? Maak dan gebruik van Traveller Full van Touring, die je kunt afsluiten voor €81,90 per jaar. In dat geval is er geen sprake van een franchise en kun je rekenen op de dekking zoals die ook geldt voor het minder uitgebreide pakket. Medische kosten in België worden vergoed tot maximaal €6.000 en de medische kosten waar ook ter wereld worden onbeperkt vergoed. Verder bestaat er dekking voor natuurrampen, kun je gebruik maken van een medische infolijn en geldt er een complete dekking voor skivakanties. Wat dat betreft kies je hiermee voor de meest uitgebreide bijstand op reis voor 1 persoon, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

 

Franchise binnen bijstand op reis

Wens je een franchise binnen de bijstand op reis voor 1 persoon, of wil je daar liever geen gebruik van maken? Het voordeel van een franchise van bijvoorbeeld €150 per jaar is een lagere premie, terwijl je aan de andere kant zelf een deel van de kosten dient te betalen op het moment dat er wat aan de hand is.

 

Pechverhelping naast bijstand op reis voor 1 persoon

Je kunt gebruik maken van de bijstand op reis voor 1 persoon, eventueel in combinatie met de pechverhelping die er beschikbaar is. Deze geldt voor België of ook voor de rest van Europa. In het geval van Traveller Relax of Traveller Full geldt er een meerprijs voor de pechverhelping in de rest van Europa. Vergelijk de pakketten op dit gebied en sluit de juiste bijstand op reis voor 1 persoon af, zodat u daar op kunt rekenen wanneer er een keer wat aan de hand is.

Een greep uit alle voordelen:

  • Individuele reisbijstand overal ter wereld
  • Franchise van €150 op de ziekenhuiskosten
  • Repatriëring of vervroegde terugkeer in geval van een probleem in België
  • Oplossing van kleine en grote ongemakken (diefstal bagage, kapotte bril,…)
  • Vergoeding van medische kosten tot €5000
  • Vergoeding van ambulante medische kosten tot €250

 

Meer informatie over Traveller Relax →
Geen franchise betalen? Bekijk de Traveller Full formule.