default logo
Word vandaag nog lid van Touring wegenhulp!

Bijstand op reis voor 1 vakantie

Wil je gebruik maken van bijstand op reis voor 1 vakantie, zodat je je tijdens die reis in ieder geval geen zorgen hoeft te maken? Ga je eenmalig op wintersport, of ga je gemiddeld weinig op reis en wil je daar graag een voordelige verzekering voor afsluiten? Dan is het verstandig om een bijstand op reis voor 1 vakantie af te sluiten. Je kunt dan rekenen op een goede dekking, waar je de rest van het jaar niet aan vast zal zitten.

De diensten van Touring op een rij:

 

Uitgebreide bijstand op reis voor 1 vakantie

Wil je gebruik maken van uitgebreide bijstand op reis voor 1 vakantie, bijvoorbeeld omdat je de rest van het jaar eigenlijk niet op reis gaat of je dan geen behoefte hebt aan bijstand? Dan kun je gebruik maken van Explore vanaf €20, of Snow Card vanaf €29. Je kiest voor een relatief voordelige bijstand, waar je op kunt rekenen op het moment dat er tijdens de reis wat aan de hand is. Je sluit de bijstand af voor de duur van de reis, zodat je er tijdens die periode gebruik van kunt maken en deze daarna automatisch weer zal stoppen. Op die manier betaal je alleen voor wat je daadwerkelijk aan bijstand nodig hebt.

Dekking ski en aantal personen

Sluit je een bijstand op reis voor 1 vakantie af? Dan heb je de mogelijkheid om deze volledig af te stemmen op de reis die je zal gaan maken. Let er daarom goed op of er sprake is van dekking ski. Ga je op wintersport? Dan is het risico op met name medische kosten over het algemeen wat groter. Maak dan bijvoorbeeld gebruik van Snow Card, terwijl je voor andere vakanties goed af kunt met Explore. Bepaal op basis hiervan welke bijstand op reis voor 1 vakantie je afsluit, zodat je een goede dekking tot je beschikking hebt.

Franchise

Kies je bijstand op reis voor 1 vakantie bovendien altijd op basis van een eventuele franchise. Ben je bereid zelf wat kosten te betalen in het geval van problemen, of wil je er aan de andere kant voor zorgen dat de verzekeraar direct uitkeert? Met Explore of Snow Card kies je voor een bijstand zonder franchise, waardoor je de bijstand op reis voor 1 vakantie direct in kunt schakelen zodra er wat aan de hand is.

Pechverhelping binnen bijstand op reis voor 1 vakantie

Je kunt er binnen de bijstand op reis voor 1 vakantie bovendien voor kiezen om gebruik te maken van pechverhelping. Sluit deze af voor Europa en in België, bijvoorbeeld op de dag van vertrek en de dag van aankomst. Op die manier betaal je een scherpe prijs, terwijl je toch kunt rekenen op een goede dekking. Vergelijk de pakketten op het gebied van bijstand op reis voor 1 vakantie, zodat je hier zelf een goede keuze uit kunt maken.