default logo
Word vandaag nog lid van Touring wegenhulp!

Bijstand op reis annulatieverzekering

Wil je gebruik maken van bijstand op reis met een annulatieverzekering? Kies uit drie verschillende pakketten, waarmee je ervoor zorgt dat je de eventuele kosten van een reis terug kunt krijgen op het moment dat je niet kunt gaan. Bepaal de dekking waar je gebruik van wenst te maken en kijk bijvoorbeeld naar het aantal personen dat je kunt verzekeren. Sluit je de dekking af voor je hele gezin en wil je gebruik maken van een franchise, of wil je alle risico’s volledig afdekken en rekenen op een directe uitkering door de bijstand?

De reisannulatieverzekeringen van Touring op een rij:

 

Uitgebreide bijstand op reis met een annulatieverzekering

Kun je helaas niet op vakantie? Zorg er met bijstand op reis met een annulatieverzekering dan voor dat je de kosten gewoon terugkrijgt, zodat je de vakantie wellicht op een later moment kunt gaan maken. Je kiest met No Stop Tempo voor €33 per persoon bijvoorbeeld voor een tijdelijke dekking, voor een enkele reis die je wenst te maken. Je ontvangt een vergoeding van de kosten bij diverse onvoorziene omstandigheden, van appendicitis tot ontslag. Je reis is zowel in België als daarbuiten beschermd en je kunt eventueel later vertrekken door de reis te wijzigen.

Wil je liever gebruik maken van een doorlopende bijstand op reis met een annulatieverzekering? Kies dan voor No Stop Relax of No Stop Full bijstand. Je kunt op die manier rekenen op dekking bij een behoorlijke lijst aan onvoorziene omstandigheden, van een blindedarmontsteking tot aan een aanslag in het land waar je naartoe reist. Houd er rekening mee dat er in het geval van No Stop Relax sprake is van een franchise. Wil je een bijstand op reis met een annulatieverzekering afsluiten waar je verder geen omkijken en geen kosten aan hebt in het geval van een annulatie? Kies dan voor de No Stop Full bijstand.

In dat geval kun je rekenen op een vergoeding van de kosten, op het moment dat je onverhoopt toch niet op reis kunt gaan. Bovendien is je bagage verzekerd, ook in het geval van vertraging. Wil je later vertrekken of de reis wijzigen? Geen probleem, dankzij de bijstand op reis met een annulatieverzekering op basis van No Stop Full kun je rekenen op een kosteloze terugbetaling van de oorspronkelijke kosten.

Aantal personen en franchise

Houd er rekening mee dat je de No Stop Tempo bijstand afsluit per persoon, terwijl je met de No Stop Relax of No Stop Full dekking de mogelijkheid hebt deze voor jezelf of voor je hele gezin af te sluiten. Wil je gebruik maken van een franchise en profiteren van een lagere premie, of hier geen omkijken naar hebben? Vergelijk de verschillende vormen van bijstand op reis met een annulatieverzekering en sluit de voor jou meest interessante dekking eenvoudig online af.