default logo
Word vandaag nog lid van Touring wegenhulp!

Bijstand bij pech in Europa

Meer informatie over Touring Comfort →

Wil je gebruik maken van bijstand bij pech in Europa? Zorg er met de verschillende pakketten voor dat je kunt rekenen op dekking bij autopech en lekke banden, of je zelfs kunt rekenen op een vervangwagen. Kies het aantal interventies per jaar waar je recht op wens te hebben en zorg er met de reisbijstand bovendien voor dat je bijvoorbeeld over heel de wereld met heel het gezin kunt rekenen op ondersteuning op het moment dat er iets aan de hand is.

De reisbijstand Europa van Touring op een rij:

 

Uitgebreide bijstand bij pech in Europa

Wil je gebruik maken van uitgebreide bijstand bij pech in Europa? Je hebt de keuze uit verschillende pakketten, zoals Comfort en Global. Ben je op zoek naar ondersteuning bij bijvoorbeeld mechanisme problemen of een lekke band? Kijk dan tevens naar de First Europe dekking, waarmee je er bovendien voor zorgt dat je kunt rekenen op prioritaire pechverhelping. Dit geldt voor heel Europa, waardoor je daar direct geholpen wordt en je er niet alleen voor staat op het moment dat er wat aan de hand is. In plaats daarvan kun je rekenen op goede ondersteuning, bijvoorbeeld op het moment dat je te maken krijgt met een lekke band of een ongeval.

Vervangwagen en interventies bijstand

Gaat het je er met de bijstand bij pech in Europa vooral om dat je zo snel mogelijk weer op weg bent? Kies dan voor het Global pakket vanaf €233,10 per jaar, om dekking te ontvangen in zowel België als de rest van Europa. Is de dekking in de rest van Europa voldoende, bijvoorbeeld omdat je voor België al een andere vorm van bijstand hebt afgesloten? Maak dan gebruik van Comfort voor €154,80 per jaar. Je kunt dan rekenen op een vervangwagen door heel Europa, behalve bij ons in België. In dit geval kiest u voor 2 interventies per jaar, terwijl u met de Global-dekking kunt rekenen op 5 interventies per jaar.

Reisbijstand naast bijstand bij pech in Europa

Vindt u het van belang om reisbijstand naast uw bijstand bij pech in Europa te ontvangen? Kies dan voor Comfort of Global, twee van de beschikbare pakketten. Wilt u daar geen gebruik van maken, maar aan de andere kant wel gebruik kunnen maken van een onbeperkt aantal interventies per jaar? Kies dan voor First Europe voor €262 per jaar. U kunt dan tevens rekenen op dekking bij mechanische problemen, waardoor u uw auto na kunt laten kijken en u wellicht alweer snel op weg kunt om uw route te vervolgen.

Meer informatie over Touring Comfort →