default logo
Word vandaag nog lid van Touring wegenhulp!

Bijstand bij pech in België

Ben je op zoek naar bijstand bij pech in België? Maak een keuze uit de verschillende beschikbare pakketten, al vanaf €5 per maand. Kies voor Belgium Go, Belgium Base, Belgium Plus of Belgium First. Dankzij de verschillende pakketten voor bijstand bij pech in België bepaalt u zelf van welke diensten u gebruik wilt maken.

De pechverhelping in België van Touring op een rij:

 

Uitgebreide bijstand bij pech in België

Wil je gebruik maken van bijstand bij pech in België, zodat je er in ieder geval niet alleen voor staat? Vanaf €5 per maand kun je met Belgium Go al rekenen op dekking bij mechanische problemen en kun je rekenen op 2 interventies per jaar. Wil je daar dekking bij een lekke band, een ongeluk of wellicht prioritaire pechverhelping aan toevoegen? Kies dan voor een van de meer uitgebreide pakketten. Op die manier stel je de bijstand bij pech in België samen op basis van je specifieke wensen, zodat je altijd kunt rekenen op de juiste ondersteuning.

Sleping en vervangwagen

Wens je gebruik te maken van sleping van een garage naar keuze? Neem dan minimaal het Belgium Base pakket af, voor €111 per maand. Je kunt dan uiteraard ook rekenen op dekking bij mechanische problemen, bij een lekke band of bij een ongeluk. Bovendien bestaat er dekking voor banden en kun je rekenen op maximaal 5 interventies per jaar.
Wil je gebruik maken van een vervangwagen, zodat je direct weer verder kunt en je niet hoeft te wachten tot de reparatie afgerond is? In bepaalde gevallen wil je niet eerst hoeven wachten op de werkzaamheden, maar wil je direct weer door. Maak in dat geval minimaal gebruik van Belgium Plus van Touring. Je zorgt er voor €158 per jaar voor dat er direct een nieuwe wagen voor je klaar staat, zodat je daar in kunt stappen en je je weg kunt vervolgen.

Dekking banden en interventies

Wil je gebruik maken van de maximale dekking? Dan kun je rekenen op al het bovenstaande, maar zorg je er bovendien voor dat je gebruik kunt maken van een onbeperkt aantal interventies per jaar. Met Belgium First voor €203 per jaar kun je rekenen op de best mogelijke dekking en weet je zeker dat je er geen moment alleen voor komt te staan.

In plaats daarvan kun je rekenen op dekking bij mechanische problemen, bij een lekke band, een ongeluk en op prioritaire pechverhelping. Verder kun je je laten slepen naar een garage naar keuze, heb je recht op een vervangwagen en bestaat er dekking voor de banden. Vergelijk de verschillende pakketten die er beschikbaar zijn en zorg er op die manier voor dat je bijstand bij pech in België kunt ontvangen, uiteraard tegen een scherpe prijs per maand of per jaar.